Επικοινωνία

Αν χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας στο help@staysafe.com.gr

Συμβουλευτείτε τις συχνές ερωτήσεις

To StaySafe κατεβαίνει στο κινητό σας από το  App Store ή το Google Play Store (ανάλογα με το λογισμικό του κινητού σας, iOS ή Android).

Το εντοπίζετε στο αντίστοιχο Store σας πληκτρολογώντας StaySafe anywhere στην αναζήτηση και το κατεβάζετε.

Το StaySafe έχει σχεδιαστεί έτσι, που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο εξοικείωσής του με τα κινητά. 

Για όσους θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν έχουν παραλείψει κάποιο βήμα αλλά και για όσους ανησυχούν ότι δεν θα τα καταφέρουν γιατί δεν έχουν γνώσεις, έχουμε δημιουργήσει ένα βίντεο που σας δείχνει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να κατεβάσετε το StaySafe μέχρι και την εγκατάστασή του και την εξοικείωσή σας με τις λειτουργίες του.

Για να προσθέσετε ένα μέλος στην οικογένειά σας θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το StaySafe στο κινητό σας και να έχετε επιλέξει και πληρώσει μία συνδρομή.
Ανοίξτε το StaySafe στο κινητό σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕΛΟΥΣ για να βρείτε τον ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Στείλτε αυτόν τον κωδικό στο παιδί σας ή σε οποιονδήποτε θέλετε να προσθέσετε στην οικογένειά σας. Όταν το μέλος της οικογενείας σας λάβει τον κωδικό πρόσκλησης, θα πρέπει να κατεβάσει το StaySafe και να εγγραφεί χρησιμοποιώντας τον κωδικό που έλαβε από εσάς.

Βρείτε παρακάτω οδηγίες σχετικά με την κοινοποίηση του Κωδικού Πρόσκλησης Οικογένειας και την εγγραφή του παιδιού σας ή οποιουδήποτε μέλους της οικογενείας σας.

Εφόσον χρησιμοποιήσετε το ίδιο account σας στο App Store ή Google Play Store, ξανακατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό σας, κάνετε login και βλέπετε την οικογένειά σας χωρίς να ξαναπληρώσετε.

Download now

Διαθέσιμο για Android και iOS

Κατεβάστε το Stay Safe από το App Store και Google Play Store

Δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες